Fira Virtual

VII CONGRÉS NACIONAL
D'ENGINYERIA MUNICIPAL

La Fira Virtual
del CIM 2023

El congrés manté l’espai virtual en el que els congressistes podran accedir virtualment i on trobaran els estands de les empreses, organització i institucions on podran entrar i demanar informació, identificar-se, visualitzar vídeos, documents, entre d’altres, que l’empresa vulgui col·locar per ser oferts als congressistes a la seva visita a la fira.

Atès el caràcter virtual de la fira, aquesta podrà estarà en funcionament des de l’inici del congrés fins unes setmanes posteriors a la seva finalització

Això permetrà que els tècnics municipals o professionals puguin seguir visitant la fira virtual i, ja que es penjaran els vídeos de les ponències/experiències a l’auditori de la Fira, visualitzar aquelles a les que no van poder assistir.

1. El paper de les noves tecnologies de gestió envers la mobilitat

La seva influència és essencial en la mobilitat i la manera com ens desplacem d’un lloc a l’altre.

2. El paper de les noves tecnologies de gestió envers l’energia

Les noves eines de gestió són molt útils per millorar el procés de presa de decisions operatiu en els processos productius i logístics de les empreses i administracions públiques.

3. El paper de les noves tecnologies de gestió envers l’aigua

La Intel·ligència Artificial i el Big Data tenen un gran potencial per millorar la gestió de l’aigua a tot el món. En utilitzar tècniques avançades d’anàlisi de dades, és possible optimitzar la gestió de l’aigua.

4. El paper de les noves tecnologies de gestió envers el manteniment de la ciutat

Aquestes noves eines de gestió fan possible habitar una ciutat més neta i més higiènica. Això camina principalment per dues vies: la neteja diària de la ciutat i la gestió de residus.